Tréning

Tedd a vizualitást a munkád és a hétköznapjaid részévé! Kezdőket is szeretettel várunk!

Amikor vizuálisan jelenítünk meg valamit, írásos szövegeket, képeket, ábrákat rendezünk valamilyen struktúrába. Ezek megfelelő kombinációja teszi átláthatóvá és emlékezetessé a megjelenítést. 

 

Vizuális Facilitáció és Betűírás tréningjeink során megmutatjuk azokat a technikákat és grafikus elemeket, amelyek tudatos használatával egy flipchartot, prezentációt, vagy bármilyen más írásos anyagot látványosabbá és érthetőbbé tehetsz.

 

Oldd fel a blokkokat, melyek elválasztanak a kreatív énedtől és ismerj meg vizuális eszközöket, amikkel hatékonyabbá teheted a kommunikációt és a csapatmunkát!

 

Vizuális facilitáció és Betűírás tréningjeink cégen belüli és nyilvános formában is elérhetőek. 

Képek a treéningjeinkről

All
Training
1
Training
2
Training
3
Training
4
Training
5
Training
6
Training
7
Training
8
Training
IMG_3240
Training
Még több
Copyright 2019 © All rights Reserved.
Close Menu

If you think you've got potential as a graphic recorder and feel like joining our team, we'd love to hear from you! Try this challenge: listen to this talk then create a visual note of it: capture the main messages of the speaker in words and images in a clear and engaging way.

Use landscape format and don't spend more than two hours on it! Send the image together with your CV to hello@remarker.eu in 300 dpi resolution.

join the team