Grafikus jegyzetelés

Az elhangzottak képpé formálása

A grafikus jegyzetelés egy vizuális eszköz, ami hatékonyan támogat minden olyan eseményt és folyamatot, amelyeknek része az elképzelések, gondolatok vagy információ megosztása.

Míg az előadó beszél, mi a mondandója esszenciáját nagy méretű vizuális jegyzetekben ragadjuk meg – mely egyben a közönség bevonásának is hatékony eszköze!

A legtöbb ember számára könnyebb megérteni és későbbi felidézni a hallottakat, ha van egy vizuális élmény, amihez kötheti őket. Éppen ezért a jegyzeteink nem csak dekoratívak, hanem az üzenetek megértését, rögzítését és a majdani visszaemlékezést is segítik.

Az esemény után a vizuális jegyzeteket digitalizáljuk, így könnyen megoszthatóak a résztvevőkkel és a további munka alapjául is szolgálhatnak.

Sőt, digitális jegyzeteléssel is foglalkozunk! Ilyenkor tableten rögzítjük az elhangzottakat, amit ki is lehet vetíteni a helyszínen, vagy akár online is megosztható az esemény alatt vagy azután. Így a valós időben fejlődő rajzos jegyzetekkel azokat is be lehet vonni, akik az eseményen személyesen nem tudnak részt venni.

Nem csak konferenciákon, de belső vállalati meetingeken, stratégiai tervezésen, kis- vagy nagycsoportos csapatépítésen is hasznos segítséget tudunk nyújtani.

GRAFIKUS JEGYZETELÉS MUNKÁINK

01

Valós idejű grafikus jegyzetelés TedX konferencián

02

Emberi jogokról szóló előadás valós idejű jegyzetelése

06

Élő jegyzetelés Forbes Flow-n

1

Workshop vezérelvek

OOPp

Kiállított vizuális jegyzetek OOP konferencián

3

A Budapest School számára készült poszter

04

A budapesti Forbes Flow jegyzetelése

2

Részlet egy civil szervezeti meeting vizuális jegyzetéből

STRETCH2

Élő jegyzetelés Strech konferencián

9

Poszter részlet

_DSC8184

Forbes Flow-n előadás közben rajzolt kártya, melyet a helyszínen ki is nyomtattak a résztvevőknek

6

Szociális innovációról szóló beszélgetés vizuális jegyzete

08

Vizuális jegyzeteink a konferencia helyszínén kiállítva

8

Részlet egy valós idejű vizuális jegyzetből

05

A Budapest School számára készült poszter

Még több
Copyright 2019 © All rights Reserved.
Close Menu

If you think you've got potential as a graphic recorder and feel like joining our team, we'd love to hear from you! Try this challenge: listen to this talk then create a visual note of it: capture the main messages of the speaker in words and images in a clear and engaging way.

Use landscape format and don't spend more than two hours on it! Send the image together with your CV to hello@remarker.eu in 300 dpi resolution.

join the team