Animáció

Üzenetek átadása a mozgókép élményével

Korunk felfokozott tempója és a mindenkit elárasztó információözön mellett elengedhetetlen a kreativitás, ha szeretnéd megragadni az emberek figyelmét.

Animációs videóinkkal mozgásba hozzuk a képeket, hogy az üzeneted könnyen, gyorsan, emlékezetesen megérkezzen a közönségedhez.
Ezeket a videókat nem csak termékmarketingre tudod kiválóan használni, hanem arra is, hogy bonyolult témákat egyszerűen magyarázz el vagy a vállalatod belső kommunikációját tedd hatékonyabbá.

A rövid gif-ek könnyed és vidám formában közvetítik az üzenetet, így tökéletesen alkalmasak arra is, hogy a cégen belüli közös nyelvet is megerősítsék. Örömmel segítünk -e közös nyelv kialakításában és ápolásában: igény szerint készítünk animációt az eseményeteken készült grafikus jegyzeteink részleteiből vagy akár teljesen új ötletekből.

OUR ANIMATIONS

park

A Városliget animált térképe

Live your full potential

Boldog karácsonyt - üdvözlőkártya gif

Strategy

Stratégia

konnektor_v04_FINAL

Kapcsolódj be!

chris

Animált karácsonyi üdvözlőlap

Navigate carefully on the digital ocean

Digitális vizeken hajózz körültekintően!

Copyright 2019 © All rights Reserved.
Close Menu

If you think you've got potential as a graphic recorder and feel like joining our team, we'd love to hear from you! Try this challenge: listen to this talk then create a visual note of it: capture the main messages of the speaker in words and images in a clear and engaging way.

Use landscape format and don't spend more than two hours on it! Send the image together with your CV to hello@remarker.eu in 300 dpi resolution.

join the team